Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2016 09:38 - Ексклузивно: БОРИСОВ СИ ОТИВА! Паника тресе потъващия кораб ГЕРБ! Виж Подробностите Тук:
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 2611 Коментари: 7 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ексклузивно: БОРИСОВ СИ ОТИВА! Паника тресе потъващия кораб ГЕРБ! Виж Подробностите Тук:

http://www.zahariada.com/


imageСоциологическо проучване на изключително авторитетната международна агенция „TNS opinion“, което бе направено преди седмица и цитирано от някои български медии, изправи на нокти Бойко Борисов и цялата му кохорта.

TNS opinion е с един от най-високите рейтинги в ЕС и прави изследвания по поръчка на Европейския парламент, ЕК и Световната банка. За пръв път тя извършва допитване в България и резултатите са изненадващи.

Първият извод от изследването и цифрите на агенцията е, че българският народ не иска да бъде повече под управлението и по-скоро под диктатурата на ГЕРБ. Над 48 процента от хората са заявили, че искат тотална промяна на политическото статукво и тази промяна я виждат в лицето на нова политическа формация.

Данните от следващия въпрос на агенцията пък буквално разбъркват политическото блато у нас. Ако формация на недоволните от сегашното управление бъде оглавена от Слави Трифонов, то той получава почти половината от гласовете на всички избиратели в България.

Шоуменът няма партия, но има възможността да подкрепи някоя и това ще бъде изненадата на президентските избори.

image

ГЕРБ има подкрепа едва на 25 процента от българите и то само на тези, които ще гласуват. Иначе съотнесено към общия брой избиратели, процентите се намаляват двойно. За ГЕРБ към момента биха гласували едва 12 % от българските граждани, имащи право на глас.

Почти всеки втори българин няма да отиде до урните заради факта, че президентът Росен Плевнелиев спря референдума на Слави.

Ако този референдум бъде поставен на гласуване, до урните ще отидат над 78 процента от избирателите и 64 процента от тях ще гласуват за намаляване броя на депутатите от 240 на 120, за спиране на партийните субсидии и за мажоритарни избори и пряк избор на полицейските шефове по места, категорични са от социологическата агенция.

На съкрушителното за ГЕРБ авторитетно социологическо изследване Борисов реагира в типичния си дебелашки стил: „Мен все ме свалят разни социолози, обаче им излизат криви сметките и все управлявам!“

Нищо подобно, Борисов. Не сметките на социолозите са криви, а изборната ни система и машинациите в нея са такива, че хората ти от ГЕРБ и магаре съумяха да издигнат за президент.

Доказаха го последните избори за местна власт, където ГЕРБ спечели почти навсякъде в големите градове, а на места – с тодорживсковки проценти.

Сега управляващите са се скрили в миша дупка и само Лилито Павлова плаши хората с винетките, а Борисов се прави на „добрия чичко премиер“, който обещава светло бъдеще и по три пъти на ден се хвали какво е направил лично той за България.

Какво всъщност направи Борисов с България?!? Ето отговора:

Мутренизиране на държавата, олигархични кръгове, много богати и много бедни, безработица, отчаяние и тълпи насочени към Терминал-2 на летище София – без билети за връщане!

По поведението на Борисов си личи, че се страхува, но ако се скрие и той, държавата ще остане на автопилот и на ГЕРБ ще им се наложи да си признаят, че изследването е самата истина, призната от самия Вожд.

Затова той се мъчи макар и сам да остане в героична поза на мачтата на потъващия кораб, но вместо да излезе герой, хората го освиркват във форумите, приканват го да си ходи и го наричат с имената на няколко зеленчука.

Борисов има само един полезен ход и той е да се кандидатира за президент. А Цецко да му фалшифицира резултатите.

Другият е да се оттегли с достойнство от политическата сцена.

Само че „ГЕРБ“ и „достойнство“ в никакъв случай не са синоними! Skandalno.net




Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. sestra - И къде
30.08.2016 10:38
отива?... :)
цитирай
2. krumbelosvet - Очаквах Господарите и прислужните им световни медии и рейтингари
30.08.2016 15:12
да открият огън по Борисов. Той не просто спря да демонстрира русофобия, а напротив. Много е интересно, че "народът" на рейтингарите иска НОВА ПОЛИТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ. Слави ли, що ли? За господаря - колкото по некомпетентен, толкова по-добре. Борисов точно започна да показва, че май умее да се учи (на наш гръб, на чий друг, ама се понаучи).
цитирай
3. apostapostoloff - По- голяма идиотщина от тази не
31.08.2016 06:04
може да се измисли. Учиндолският простак на две магарета сено не може да раздели, едно семейство не може да създаде, ама си е платил и белгийските измекяри послушно ни внушават, че ние, българите, сме толкоеа улави и тъпи, та да го изберем за държавен глава.

Населението на страната е много, ама много доволно от сегашното управление и това ще проличи на изборите.

цитирай
4. nadzambunata - Ъъъъъ, нещо много омотано това писание на скандално.нет
31.08.2016 08:12
Нещата са толкова объркани в световен мащаб, че да ми пробутват славчо от телевизора е обидно и за средно интелигентен човек. Дали тоя ще произведе условия за справяне с узурпацията на важни точки в Българската икономика и управление? Верва ли некой?
Намялването на парламента само ще повиши налягането.
Въпреки че не смея да правя прогнози, осмелявам се да одобря поведението на Борисов. Той е прозрял, че силата на "малкия" е в ролята му да блокира. Единственото, което е сигурно е, че ВСИЧКИ "големи" са във фалит и рецесия и сега не могат да разделят властта, за да решат кой кому ще плаща и ще се огъва.
цитирай
5. zaw12929 - СИГУРНО Е "ГЕРБ има подкрепа ...
31.08.2016 08:35
СИГУРНО Е "ГЕРБ има подкрепа едва на 25 процента от българите"- КОИТО СА НЕГОВИ СЛУЖИТЕЛИ ЧИНОВНИЦИ И ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНО. ОСТАНАЛОТО.. ТОВА ПРОУЧВАНЕ ЧИЯ ПОРЪЧКА Е!!???
цитирай
6. bojinkata - отива?. . . :) Отива там, к...
31.08.2016 09:16
sestra написа:
отива?... :)



Отива там, където отиват всички провалили се политици - на боклука на историята!
цитирай
7. krumbelosvet - Много интересно,
31.08.2016 10:02
дали Господарите ще успеят да наложат Слави да "управлява държава", т.е. - да управляват чрез Слави. И Борисов и Плевнелиев ВСЕ ПАК имат някакъв опит от РЕАЛНИЯ СВЯТ. А Слави се научи да се учи от световните шоумени, защото има пари (и шоу-акъл) да си го позволи. Всички въпроси от неговия референдум, не само отхвърлените от КС, не подлежат на критика, освен нецензурна. Дали не прекалиха тоя път Господарите и невъзможно ли е да се провалят? Ами после?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740144
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031