Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2010 10:51 - ІІІ световна война ни се готви от западния империализъм
Автор: ayyyy Категория: Други   
Прочетен: 2144 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.02.2010 10:55


Началото на Третата световна война е планирано от Запада от десетилетия. Поне от както става ясно, че развитието на капитализма навлиза в последната си фаза - глобализацията. http://ussrfenix.blog.bg/politika/2010/02/02/spete-spokoino-deca-nsr-krainata-faza-ot-razvitieto-na-imper.484934 
Става ясно, че това е пределът, крайната степен на натрупване и концентрация на капитала. Поради загубата на доходи, собственост и спестявания, голяма част от населението вече не може да се експлоатира повече - няма какво да се взема от него. Това население става "излишно" за капиталистическата класа, която би трябвало да се лиши от капитали за осигуряване на заетост и издръжка на население от което не може да печели. Тъй като това е последната криза на капитализма и положението само ще се влошава, капиталистическия елит е решил да се освободи от "излишното" население. Така те си решават проблема с изострянето на класовата борба и неизбежната Световна революция, като просто унищожат физически народните маси. В третата световна война управляващите класи и нужният им обслужващ персонал ще оцелеят скрити в скривалища. От останалите ще оцелеят малко - колкото им е нужена допълнителна обслужваща елита класа. С това
капиталистическия елит запазва властта си и положението си, а и вече няма да му се налага да се съобразява с народната воля.
Подготовката за ІІІ световна война включва изграждането на системи за ПРО, с които да се създаде усещане за сигурност сред народните маси. Така курсът на война няма да породи силна съпротива и тя ще може да се обяви безпроблемно. Капиталистическите олигарси смятат да ударят първи - просто защото ще се скрият те и слугите им преди да насесат удара. Иначе времето им за укриване ще е недостатъчно. Така те ще могат да посрещнат ответния удар добре скрити и готови да преживеят до спадането на радиацията(освен това ще останат и незаразени райони - рядконаселените, които няма да бъдат обстрелвани). Третата световна ще я спечелят тези, които стрелят първи.
САЩ вече започват реализирането на плана:
- разполагане на ракетни бази и системи ПРО в Източна Европа
- инвазия и настаняване в Средна Азия с цел осигуряване на достъп до тила на
Русия и Китай.
- подготовка за окупация на Иран за пряк дотъп до Средна Азия, Каспийския регион и Кавказ/в случай че Турция откаже да участва.
Кошмарите стават реалност.


Тагове:   война,


Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ayyyy
Категория: Други
Прочетен: 100358
Постинги: 18
Коментари: 0
Гласове: 99
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031