Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2010 10:47 - Развитието на илюминатите. Кой е Адам. Юдаизъм. Борци срещу илюминатите.
Автор: ayyyy Категория: Други   
Прочетен: 3847 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.04.2010 10:58


Това е продължение допълнение на предната статия. http://ayyyy.blog.bg/drugi/2010/04/28/dvuglaviia-orel-kakvi-sa-iliuminatite.535919
Илюминатското учение се създава в класовите държвви като култ на експлоататорските класи - робовладелци, феодали, капиталисти. То има противонароден и античовешки характер. (Напомня малко на Ницшесианството.) Илюминати са само експлоататорите  - народът никога не се приобщава към тези учения, защото те са запазени само за избрани, а на народа се гледа като на стадо роби...
По същество илюминатството е сатанизъм - култ към злото. То налага на последователите си да служат на злото. На злото като етика и злото като зли богове(дяволи).
В основата на учението е, че малцината слуги на злото, сатаната и прочие господстват с негова помощ над останалите. Останалите трябва да са безправни роби на илюминатите.
Илюминатите като движение/учение на експлоататорските класи се раждат в първите класови държави - Шумер, където налагат култа към анунаките(паднали ангели държали хората като роби и не е чудно, че едни робовладелци се кланят на други робовладелци)
Разбира се илюминатското учение било достъпно само за посветените от експлоататорските класи.(илюминат значи посветен) На народа била наложена поулярна версия пригодена за заблуда на масите. Освен това тази проилюминатска религия  учела хората на покорство пред олигархията и осигурявала подкрепа на илюминатите от масите. Заблудените роби служели на господарите си.
Орфизъм - орфизмът бил тайно учение на робовладелската аристокрация в на гърци и траки. От гърците го приели римляните. В орфизмът бил окултно учение. Орфей бил смятан за магьосник заклинател - окултист. Неговите песни заклинания имали според вярванията магическа сила. След като загубил любимата си Евридика се отдал на хомосексуализъм, който бил част от учението. Тракийските жени го убили и отсекли главата му за дето извращавал мъжете им. Главата на певеца станала обект на поклонение от последователите му. Точно от от коя старана дошло учението на Орфей е неясно. Орфей бил посветен в тайните учения от Близкия изток - илюминатите.После ги разпространил сред тракийската аристокрация.Сред траки и гърци учението приело местен привкус.
Орфизмът бил окултно учение за "прераждане" на душата. Всъщност става дума за така нареченото  обсебване от духове. Окултна практика със съмнителни последици, при която окултистът се отдава на зъл дух - на злото и така губи своята личност - става дума за форма на майнд контрол.
Орфизъм и юдаизъм. Орфизмът бил разпространен през елинистичната епоха след завоеванията на Александър Велики на Изток. Но в Мала Азия проникнал значително по-рано. В древна Палестна орфизмът бил пренесен от морските народи - филистимците/всъщност правилното четене и изгобор е пилистимци/, което е местното название на пеласгите  - древно балканско население свързано с траките и гърците. На тя бил кръстен и региона Палестина от пеласги. Орфей живял преди Троянската война така че учението му вече било разпространено сред балканската аристокрация.
Юдейските орфици вкарали името му тайно в религиозните писания. Евридика била скрита зад образа на  Ева, а аеда( гр. певец) тоест Певеца Орфей станал Адам. Главата на Орфей станала Адамовата глава(изобразявана като череп с кръстосано кости или само череп). В християнсвото е символ на смърт, но за илюминатите била обект на поклонение. Тамприерите, които били орфици/извесни с хомосекзуализма си/, се кланяли на нея - главата на Орфей. Бафомет било замаскирано или изопачено тамплиерско име на Орфей. Масоните ползват знака на Адамовата/орфеева/ глава.
image
Мормоните, които са илюминатска църква, почитат като бог Адам. Тоест Орфей.

Юдаизма като проилюминатска религия се оформя след Вавилонския плен. Във Вавилон юдейската аристокрация илюминати видели как местните илюминати налогат про илюминатски култове на народа и възприели тази практика.Точно след Вавилонския плен се появяват странностите на юдаизма. Тога се появява и прото циониската империалистическа идея, която е просто версия на илюминатската платформа за световно господство. Разбира се господството е за господарите - експлоататорите, не за народа, който може да е само роб на илюминатите. Така се ражда синкретичен полуилюминатска религия, която ги обслужвала.
Става дума за Стария Завет. Както е известно преди събирането на различните писмени документи в т.н. Стар Завет имало много секти и вярвания в Юдея. Така в старите ориргинални текстове има два типа според названието на бога използвано в тях - елохиста за названието елохим(богове! - мн.ч.!) и йеховиста за Йехова(Онзи, който е) - Богът на Мойсей. Става дума за различни божества обединени последствие. Така на елохиста е книгата Битие. Там елохим заплашват човека със смърт, ако започне да различава Добро от Зло и го наказват и прогонват, когато се научава да различава Добро от Зло. Кой не иска хората да познават доброто и злото - сатаната, той иска да държи хората в заблуда и да вършат зло. Христос учи хората да познават и различават Доброто и Злото. Ясно е и че тези елохим са човекоподобни и търсят човека из градината посадена от тях някъде в арменските планини. Това само падналите ангели - разбунтивалите се божи синове(какъвто е по-късния превод на елохим) - това са григорите споменати в апокрифите. Знам че те поробили хората и ги карали да ги хранят - старозаветните жертви и наистина за какво са му на Бог агнета, телета и прочие храна - те са били нужни на падналите ангели. Очевидно тези елохиски писания са сатаниски и техния бог е Сатаната.
Осжен това Стария Завет е пълен с расизъм и шовинизъм - обещава се изтребление на цели народи, а останалите щели да са роби на евреите и тиранина проводен от техния бог - евреиския Месия. Християните още от начало знаели, че това е Антихриста проводен от Сатаната - бога на юдеите/сатанинската синагога според християните. (изглежда познато - Новия световен ред на илюминатите, които са протежета и слуги на юдеите)
Сега равиантът на Израел забранява празнуването на Рождество - просто показаха сатанинския си лик.

Илюминатите във Вавилон били прегазени от различни завоеватели. Юдейските илюминати оцелели. Те постепенно се отказали от политиката на силовия империализъм поради недостига на военна сила. Те се опрели на опита на съседите си финикийци, който постигнали голямо богатство и власт от търговия, лихварство, спекула и други. Илюминатската идеология на ги улеснила, като ги учела да използват всякакви неморални средства - безогледната експлоатация, измами, престъпления и прочие били оправдани от тази идеология. Това и факта, че юдеите били една от малкото проилюминатски религии осигурили на юдейските илюминати водещо място сред илюминатите.
Именно те създали масоните като дъщерна организация. Илюминатите евреи обаче не се смятат за евреи. Илюминатите не се причисляват към никои народ. Те се считат за нефилими - потомци на падналите ангели(нефилим обаче е синоним на дегенерат, уродлив сред народа) или рефаими - обсебени от духове на мъртавци. Интересно е, че нефилимите според илюминатите били руси и бели хора - арийски тип/намример в писанията на  мормоните/. Нищо общо със семитската раса...
Също и боговете, ангелите или астронавтите на илюминатите са руси и високи - например "плеядинците" на движението Ню ейдж, което е илюминатско движение. те са доста нееврейски вид...
Самите илюминати не считат евреите за свои - те подлежат на приобщаване към илюминатсвото иначе ги считат за чужди. Само илюминати са свои на илюминати.

Между различни илюминатски групи обаче имало борба за надмощие, власт богатство и т.н. - баницата е малка и няма за всички. Така между аристократи и масони пламва конфликт. Така масоните участват дейно в революциите, но само за да наложат плутокрацията вместо аристокрацията.

Борба с илюминатите. Народни учения. Такова било учението на Моисей/виж пр.ст./ наследило реформата на Ехнатон, с която той се опитвал да спаси народа си и властта на фараоните от лапите на илюминатите.
Моисеевите последователи се борели с илюминатите и проилюминатските култове в Ханаан.
Лао Дзъ и Мо Ди създали нови учения в Китай насочени срещу експлоатацията.
Срещу кастовата система в Индия се развило учението на аскетите - йога.
От йога се повлияли есеите. С есеите били свързани и християните. Те били борците слещу илюминатите в Юдея, а по-късно в цялата Римска империя. В Юдея илюминатите наложили насилствено проилюминатски култ на народа и за това съпротивата се родила първо там.
Символиката на християнството е анти-илюминатска. На православните олтари обикновено се изобразява разпятието на Христос смазващо адамовата глава - илюминатите, а от двете страни стоят на стража два змея - Кецалкоатъл и Нидход.
Християнството обаче скоро било изопачено от илюминатите.
Според официалната църковна версия първите християните изповядвали идеите на утопичния социализъм. Но тази версия е рожба на експлоататорските класи. А християнството се е развило като религия на бедните и робите. Раннохристиянските общини се изграждат  по принципите на комунизма.
Внимателният анализ на евангелските текстове показва, че християнството е било учение близко до научния комунизъм. Тези елементи от християнството били замаскирани от по-късната църква.
Ето как Исус Христос формулира принципа за нарастване концентрацията на капитала и експлоатацията:
"На този ,който има, ще му се даде,а на този, който няма, ще се вземе и малкото, което има."
Готовност за мъченичество в борбата. Както и комунистите след 19 века християните били преследвани от експлоататорските класи. Христос не крие от последователите си предизвикателствата на борбата: "Ще бъдете преследвани и предадени на смърт." Но ги призовава да не се боят от тях, а да приемат смело предизвикателството:"Ако те ударят, обърни си и другата страна" - което значи да не се боят от ударите на експлоататорите и да ги приемат с вяра, а не както го преправят после на несъпротива на злото.
Христос казва, че призовава към борба: "Не съм дошъл да донеса мир, а раздор. Ще се обърне брат срещу брат и син срещу баща."  - което образно описва класовата борба.
Борбата е срещу системата - строя, а не срещу конкретни личности. Както казва ап. Павел: "Защото нашата борба не е срещу плът и кръв, а срещу властите, управляващите света и поднебесните духове на злото..."
Друг често изопачаван принцип е този за любовта. Христос казва: "Обичай ближния си", - но уточнява, че не всеки е ближен, което обикновено се пропуска. В притчата за добрия самарянин той пита, кой е ближен на онзи човек. И отговаря, че е самарянина , защото той помага на човека, а останалите който не помагат не са. Очевидно е, че врагът не е ближен и  не може да бъде обичан. Масимата "обичай врага си" не е споделяна от  християните. Тя е рожба на най-голямото изопачаване на християнството от експлоататорските класи с цел насаждане на пасивност  сред потиснатите.
Всяка една религия е била превръщана от експлоататорите в опиум за народите. Но народните религии не са били такива. Християните са били борци, а не овце. Загивали са на кръстове, арени и т.н. за благото и спасението на свойте потискани братя и своите ближни. За победата на комунизма.
Това е истината крита от експлоататорите.

В Япония се родило движението на нинджите, които се борели срещу експлоатацията на феодалите. развили методите на нелегалната борба до съвършенство за онова време.
Те по-късно служели на шогуните, които ограничавали властта на едрите феодали даймио, но си оставали опозиция и не се слели със самурайте.
В ново време заслужават внимание комунизма и сродните му учения.

Играта на илюминатите  - жертви на собствената си хитрост.
Илюминатите подкрепили революцията в Русия, като ссе надявали тя да я дестабилизира и при последвалата гражданска война и интервенция(имали опит от Френската революция) да заваладеят лесно Русия. Комунизмът бил по-жилав от очакваното. Народния гняв помел белогвардейци и интервенти.
Играта с огъня - Адолф Хитлер.
Зад Хитлер стоели илюминатите. http://ayyyy.blog.bg/politika/2010/03/22/holokostyt-okultno-jertvoprinoshenie.515956
Както го създали и подкрепили илюминатите постигали няколко цели.
Първо окултното жертвоприношение което трябвало да подхрани окултните им сили. Илюминатите създавали кървави култове които принасяли човешки жертви - Молох, Баал, мезоамериканските култове срещу които се борел култа към Кецалкоатъл. Той се опитвал да прекрати жертвоприношенията, но не успял. Индианците принасяли жертви винаги, когато жреците илюминати кажели, че боговете са гладни и искат кръв. Всъщност окултистите на илюминатите искали жертви за подхранване на окултните си сили.
Освен това самите илюминати не се считат за евреи, а и техните русички богове, нефилими, паднали ангели и т.н. не приличат на евреи... Обаче илюминатите са доказали и че арийската раса на Хитлер е само маша. Световното господство е само лъжа, която да накара германците да изпълнят плановете крайно неизгони за тях.
Второ като го използват срещу СССР за ликвидиране на комунизма. По техните разчети а и по всички други Хитлер щял да загуби войната.(Когато научава за хитлериското нападение на СССР Борис ІІІ казва:"Хитлер болшевизира Европа") Американските илюминатите смятали, че СССР няма да може да се възстанови от войната и ще бъде лесна плячка.(Рузвелт споделя това мнение) Което отново е подценяване. За падането на СССР илюминатите се налага да впрегнат целия си ресурс и пак да чакат 45 години.
Третото е смазването на европейските велики сили. Така държавата на илюминати САЩ ( никъде другаде те намат толкова голяма власт и контрол над държавата ) става светoвен лидер и етиствена световна сила. Планът за Световната илюминатска империя е изпълнен. Почти.








Тагове:   Хитлер,   масони,   нацисти,   юдаизъм,   юдеи,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ayyyy
Категория: Други
Прочетен: 100365
Постинги: 18
Коментари: 0
Гласове: 99
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031