Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2010 14:15 - Холокостът - окултно жертвоприношение
Автор: ayyyy Категория: Политика   
Прочетен: 2282 Коментари: 0 Гласове:
1



Окултистите на илюминати и Тъмните - злите астронавти използват силата на подчинени духове за да управляват хората. С тяхна помощ те упражняват майнд-контрол върху по-слабите съзнания, защото силата им не може да накара човек да прави това, което не иска. Просто такава е природата на човешкото съзнание, без съгласието му не може да бъде управлявано, каквито и сили да му действат. За това жертви на маинд-контрола са само съгласните да се подчинят. За това основните оръжия на илюминати са пропагандата и дезинформацията разпространявана от медиите и образователната система. Техните окултни сили никога не са могли да контролират човечеството и да потиснат свободната му воля. Те не могат да управляват с тези сили.Колкото и зли духове да съберат под свое командване не могат да постигнат нищо съществено.
Въпреки това окултистите не се отказват от тази практика и тъй като не познават човешкото съзнание, те продължават да търсят "материал" за "силите" си.
Проблемът им е, че енергията на духовете е малка и ограничена. Духът не може да черпи енергия, защото е нематериален, а само материята може да приема и генерира енергия. Духът има само енергия наследена мъртвото тяло и тя е малка. Щом я използва, а всяко действие изразходва енергия, духът просто изчезва - духовете са смъртни, по-смъртни от живите хора.
За това армията от духове на илюминатите окултисти се топи постоянно и те трябва да я попълват с нови духови. За това те непрекъснато разпалват войни. Поддържат болести и глад. Така си набавят нови души. Но само част от душите са склонни да служат на илюминатите. Останалите просто не им служат и не се подчиняват. За това илюминати се стремята да си осигурят "свой" духове. Например за мнозина е загадка, защо илюминатите Ротшилд , Рокфелер и др. американски богаташи евреи финансират Хитлер, който не криел плановете си за изтребление на еврейте. Те плащат на Хитлер да избива еврейте. Просто целта им била да подхранят окултните си сили с нови "свой" духове, като смятали че еврейските души ще ги слушат повече като са евреи. Холокостът е дело на илюминатите и Тъмните. За самия Хитлер проучванията показват, че е бил близък до илюминати. Названието Холокост(евр. вертвоприношение) не е случайно.
Основната цел на злите астронавти е да поробят хората от Земята и да ги използват за жерви - да си попълнят армията духове, като така ще си увеличат окултната сила. Те искат човешките души.
За това и
възкресението на мъртвите от добрите астронавти пречи много на илюминатите и господарите им. Те искат мъртъвци, а не живи. За това и пречат на развитието на технологиите за възкресение и космическото развитие на Земята.
Християните казват:"
Сатаната иска вашите души."
За това добрите астронавти ще
освободят Земята от злото. Но и земляните няма да са безучастни.

http://xfilebg.blog.bg/politika/2010/01/25/vsichko-zapochnalo-v-edno-paralelno-vreme.479392


Тагове:   хитлер,   НЛО,   Холокост,   Окултно,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ayyyy
Категория: Други
Прочетен: 100536
Постинги: 18
Коментари: 0
Гласове: 99
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930