Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2010 11:45 - Планът РАНът, новият световен ред и нова световна война
Автор: ayyyy Категория: Други   
Прочетен: 22143 Коментари: 0 Гласове:
9Отдавна се знае, че зад българската мафия стои ЦРУ и МОСАД. Заловеният октопод Алексей Петров потърси помощ от Америка. За това и след залавянето му американците побързаха първи да се отрекат от компрометирания си агент. Практиката ЦРУ да създава като свои раклонения организирани престъпни групировки е стара и  обичайна за тях. Най-известен е примера с диктатора Нориега.
ЦРУ и МОСАД просто изпълняват плана за унищожение на България - част от плана за унищожение на Русия, което пък част от плана за глобалния контрол и невиждана тирания - Нов световен ред.
Началото на плана започвая с вербуване и внедряване на агенти на МОСАД и ЦРУ в управлението на СССР и НРБ - Горбачов, Луканов, Дойнов, Младенов, Джуров и т.н. Вербувана е по-голямата част от върхушката и се полагат основите на престъпния и предателски октопод на световния империализъм. БСП и дъщерните на ДС СДС и ДПС стават част от мрежата на ЦРУ и МОСАД.
Започва изпълнението на плана за ликвидиране не просто на комунизма, а на Изтока.
Този план продължава и сега.
За България е предвидено да стане турска провинция и плацдарм за удар срещу Русия.
Планът за Нов световен ред предвижда нова световна война. Така "елитът" ще оцелее в скривалищата си, а останалото излишно му човечество ще бъде унищожено, защото се боят революции.
Освен това обективните социално-икономически и геополитически процеси водят към незбежен крах на империализма доминиран от САЩ и юдео-масонския/илюминатския му "елит" - финансовата олигархия.

Това са фактите(онези които са ги учили по онова време може да си ги припомнят):
1)Монополистичен капитализъм след средата на 19 век процесите на концентрация на капитала модат до появата на монополите - пример Стандарт Ойл на Рокфелер и други!
2)Финасови монополи - при ранния капитализъм банките са малки и много на брой - те обслужват индустрията и търговския капитал! В етапа на монополистичния капитализъм концентрацията на капитала води до появата на големи банки с монополно положение на пазара или със голямо значение, а тъй като банките контролират парите те придобиват влияние над индустриалния и търговски капитал! Големите банки на практика котролират и фондовите борси, а от търговията с акции се трупат огромни печалби! Започва сливане на финасовия и индустриалния капитал - банките и свързаните с тях финасови инситтуции(инвестиционни, пенсионни фондове и др) придобиват конторол над индустриалните корпорации като придобиват техни акции или изграждат лично обвързване чрез свързани лица или с установяване на трайни финансово кредитни връзки - раждат се:
3)Финансовите групи са обединения на финансовия и индустриален капитал като водеща роля има финасовия! Контролът над корпорациите е лесен и понякога са достатъчни да се притежават само 5-20% от акциите, защото останалите са притежание на дребни акционери! Дребните акционери често оставят акциите си да се управляват(доверително управление) на банки и други финансови институции - изобщо системата на финансовите корпорации (банки, фондове и други) позоволява огромни капитали да се контролират със значително по малък собствен капитал! Финансовите групи контролират и притежават монополите! Самите финасови групи се изграждат на фамилна основа/принцип - Рокфелер, Ротшилд, Морган, Дюпон и др. Така се създава:
3)Финансовата олигархия! Структурата на съвременния капитализъм е следната - има множество малки и средни предприятия, но техния дял в икономиката е сравнително малък - например в САЩ техния дял в БВП е едва (!)10%, а останалите 90% са на големите корпорации!(дребните и средни предприятия обикновено са зависими от корпорациите и са в икономически връзки с тях) Основния дял от тези корпорации се управляват от финасовите групи. Големите финасови групи в отделните страни са: Япония - 6; Германия - 6; Италия - 4; Франция - 9; САЩ - 20, но от тези 20 само 8 имат водеща роля и притежават най-голям дял. Водещи в осморката са Морган и Рокфелер. Финансовите групи управляват на практика икономиката на страните и техните правителства също, защото притежават огромно влияние! В днешния капиталистически свят те са реалната власт независимо от политическите партии - политиците се управляват от финансовите магнати!
Характерно за финансовите групи, особено в САЩ, е взаимното им проникване, свързване, сливане една с друга и обезличаване. Така в САЩ има практически една финансова супер-групировка!
Кой реално ръководи тази групировка - някои наричат тази групировка Бауер - Ротшилд(началната фамилия на Ротшилд е Бауер, но са прекръстени заради червената си табела),Рокфелер и други финансови групи са от тази единна мрежа - те са свързани фамилии!
4)Нестабилност на финансовите групи: капитализмът е нестабилна система за това и финансовите групи не за стабилни и могат да падат и други да се издигат! Стабилни обаче са така наречените естествени монополи, където конкуренцията не може да проникне - това са монополите контролиращи суровини и ресурси и основно енергията! Енергиините монополи, особено петролните са най-стабилните и могъщи групировки - магнатите винаги се стремят да контролират енергията, петрола - например Рокфелер и британския клон на Ротшилд (чрез Шел).


Днешното развитие на света обаче води към неизбежен край на господството на Америка и нейната върхушка. За това те смятат да "поправят" света с една война и да наложат "нов световен ред", като унищожат Русия и Китай.


Тагове:   война,   новия,   планът,   масони,   Мосад,


Гласувай:
9
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ayyyy
Категория: Други
Прочетен: 84095
Постинги: 18
Коментари: 0
Гласове: 99
Архив
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031